Den där Bruno Mars

”Hur var konserten?”

Ja, vad svarar man på det när superlativ inte räcker till. När man bara vill färdas tillbaka i tiden, till lördag kväll 21.15 och sedan stanna där…. för alltid. I Globen. Med Bruno Mars och hans groovy band och dansa loss till ”24 K” ”Uptown funk” ”Treasure” och… ja. Resten. När man vill vaggas in i ”Versace on the floor” igen och igen.

Vad säger man?
”Det var felfritt” Nä. Det låter lamt.
”FREAKING AMAZING” – Töntigt!
”Jag tycker synd om dig som inte var där”  Jo, absolut, men det låter också ganska drygt. Jag tar tillbaks det.

Men låt säga så här; Hela Globen stod upp och dansade från låt ett. Det var en oslagbar ”vi har roligast i världen”-stämning jag aldrig tidigare upplevt. Cissi slet sönder sitt nya linne i ren extas. Mamma försökte lära sig koreografin i realtid högt upp på läktare B. Jag skrek likt en tonårstjej.

Jag har njutit varenda sekund av denna helg med älskade mamman och dessa timmar med kära Cissi. Helgen som startade i årets varmaste dag med sushi i parken tog oss vidare till Rosendals trädgård, där mamma ärades en fågelskit på armen. (Hon kallade faktiskt fågeln för (blå)mes, och vi är inte säkra på att det var det) Den fortsatte med lyxpizza och rosé på uteservering och kröntes med höjdpunkten – underverket från Hawaii. Och så plötsligt var det dags att vinka hejdå? Varför måste det roliga ta slut så fort?

”Girls your amazing – just the way you are”
(avslutar lite cheesy a’la Bruno)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s