Love love peace peace

Nej men var det inte lite ovanligt obehagligt romantiskt på alla hjärtans dag i år? Var det inte lite småäckligt med köerna som ringlade sig långa utanför blombutiken eller alla bilder på den där frukostbrickan kärestan hade burit in till sängen?

Jag är inte bitter.

Jag har faktiskt blivit fylld av kärlek under senaste tiden. Full av all choklad jag trösterik stoppat i mig…. Nejdå.
Däremot hade jag hade mina föräldrar på besök under några dagar och vi gick på musikalen ”The book of mormons”. En enligt mig genialisk musikal och fantastisk scenupplevelse. En känslomässig kollaps var nära både två och tre gånger. Jag skrattade så jag grät och grät så jag skrattade. Nästan oroande hur det hela uttryckte sig. Vi strosade på stan och på ett vintrigt soligt Djurgården.  Vi åt delikatesser på tre våningar över en afternoon tea. Det var tydligen 30 år sedan mamma och pappa träffades. Märk väl, inte dagen de förlovade sig, inte någon bomullsbröllops-grej. Första gången de stammade fram ett hej till varandra – och det skulle firas. Det är nu ett visst obehag börjar infinna sig igen…

Jag är inte bitter.
På riktigt.

Faktum är att kärlek är det absolut bästa som finns. I alla former du kan hitta och komma på. Frossar så gärna i kärlek. Frossar så gärna i choklad. Frossar väldigt gärna i musikaliska upplevelser och när eftermiddagsfikan serveras i tre våningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s