Gott nytt

Imorgon kramar vi ut de sista timmarna av 2016. På många sätt ett ruttet år. På andra sätt ett otroligt år.

Jag menar. Jag tog min journalistexamen och har sedan dess fått arbeta på en arbetsplats som ger mig både utmaningar och trygghet. Som plockar ut det bästa av mig. Som jag med lätta steg går till varje dag.
Jag har fått uppleva stora stunder och stunder hjärtat har snörpts åt utan att riktigt veta hur det ska repa sig igen.
Jag har förlorat. Jag har vunnit.

Och så var det ju det här med krig, elände, terror och kalla vindar. Stora musikaliska giganter som somnat in. Bilder på kris, obarmhärtig elakhet och orättvisa, jag önskar jag inte hade behövt se.

Det var också ljus, glädje och glitter.  En vecka i Barcelona med bästa vänner. Det var en kväll i juli då jag samlade vänner och familj för firande och festlighet. Det var Håkan Hellström på Ullevi, och en annan glittrande weekend i Göteborg. Det var musikupplevelser i plural, det var sommarkvällar, det var höstkvällar.  Det var alla de där små stunderna i vardagen som tillsammans gör livet.

När något tar slut och något nytt börjar – då börjar en reflektera. Och vad blir väl tydligare än när ett år övergår i ett annat. Det är lätt att ifrågasätta – men desto viktigare att påminna sig själv om vad en faktiskt har.  Erfarenhet, upplevelser, lärdomar en samlat på sig och förhoppningsvis kan använda in i det där nya okända.

Gott nytt år.

img_4681

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s