Helgen som flög förbi

När en går hem på fredagen efter en veckas jobb och har hela helgen framför sig – planerad och fin, känns det som man har relativt många lediga timmar att ta hand om. Någon gång på den sena lördagseftermiddagen inser man att man bara har en dag kvar innan det är måndag igen. Söndag efter lunch – då är det över. Då börjar vi snacka timmar – och man funderar på hur den här helgen kunde flyga förbi? Hur kan tiden gå så fort?

Just den här helgen måste slagit någon form av rekord. Och det var ju ganska opassande eftersom Cissi varit här. Hon som annars alltid varit här under mina tre Stockholmsår, är  nu dagligen på Gotland och arbetar. Att hon skippade båten, men väl tog flyget till fastlandet skulle såklart utnyttjas.

För vi hann trots allt med en del. Vi passade på att promenixa på Djurgården, ta en mysig lunch på Blå Porten, leta oss igenom Rosendals Trädgård och vidare hem för att laga födelsedagsmiddag, eftersom Cissi passat på att fylla år i veckan. En urgod bakad sötpotatis, med getost och spenat-lök-fräs från Jessica Freijs recept. Gino till efterrätt och äkta champagne. Vidare på ännu en födelsedagsfest, innan vi dansade oss svettiga på ett extra roligt dansgolv. Lördagsnatten utnyttjades som ni hör till fullo.

Och så sågs vi något tröttare denna söndag. Men väl så glada. Och  plötsligt satt hon på det där planet igen. Och det var någonstans i den där hejdåkramen vi inte riktigt kunde förstå att helgen – som vi nyss hade framför oss, nu låg bakom oss.
Men vi sätter punkt för helgen med ett leende. Det gör vi.

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s