Stockholms moments.

Det är i stunder som dessa som man får lov att påminna sig själv om var man står. Det är i stunder som de där, som man uppskattar storstadslivet alldeles extra.

När man hittar en ny utsiktsplats, i staden man bott i i snart tre år. När man står där med en av sina bästa vänner, som på så många sätt ÄR Stockholm. När man står där, inför ett möte som kan leda till något större. Eller ingenting alls. När man känner vårsolens svala strålar. Då känns det, alldeles extra.

Eller när man på en helt vanlig tisdag, efter en dags arbete bestämmer sig för att ta sig till Riche. När man tar sig dit för att lyssna på Max Jury, en amerikansk singer songwriter, som en upptäckt av en slump och fullkomligt förälskat sig i. När han får sitta där bakom sitt Nord Stage piano i den lilla, men vackra lokalen. Han som brukar vara förband åt Lana Del Rey. Och man smuttar på ett dyrt glas vin tillsammans samma ovan nämnda människa. Då är det bannemej inte alls fel att bo i den här staden.

 

Eller när man får äta tårta klockan 10, för att Doktor Mikael och Tilde de Paula har nått 100 000 lyssningar. Godaste prinsesstårta jag någonsin smakat. Och jag har smakat ett par.

IMG_3353.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s