Det började med pizza…

Det strålar. Det skiner. Förvånande hur förvånad en blir av vårsolen.

Det jobbas på, på flera håll.
Det görs med glädje.
Idag har vi varit på ett givande möte. Mer om det vid ett senare tillfälle.

Det är fint att börja måndagen med en innehållsrik helg i ryggen. En lätt smärta i halsen och en betongkeps har smugit sig på, men jag försöker mota bort dem båda.
Helgen började med pizza… Helgen inleddes med en AW tillsammans med Linda. Linda som slutade på fyran och gjorde succé första veckan på sitt nya jobb som projektledare. Vi besökte Paulo Robertos Pane Fresco. Paulo var där och pratade så gott om sina pizzor att vi var tvungna att prova. Matkoma resten av kvällen. Gott. Absolut. Synd att man inte kan sluta äta innan illamående-gränsen är nådd och förbi.
I lördags jobbade jag med söndagens Nyhetsmorgon.  Fick känna på Danny’s självlysande ”Amazing”-dräkt, ha en intressant intervju och käka en Phil’s Burger på uteservering. Cissi hade inflyttningsfest i sin fina lägenhet i Kista, och hon bjöd på bål. Vi gav henne en garderobsblomma eftersom hon inte kan vända ryggen åt hennes hortensia förrän den dör.

I söndags fick jag till en början träffa efterlängtade ”Bjärnums-vänner”. Sofie och Emilia från året på Musikteaterskolan var båda i Stockholm samtidigt och det firade vi med frukost på braiga Pom och Flora. Vi pratade ikapp om allt som hänt sedan sist vi sågs och fick lyssna till allt intressant som händer i våra liv. Det börjar bli ett tag sedan vi befann oss i en gröna danssalen, och våra liv har således hunnit ta olika riktningar. Men vad fint är, att vi alltid har det året tillsammans att minnas. Och att varje gång vi ses, är det som då, när vi var i den gröna danssalen.

Soliga soliga söndag. Och Stockholm känns urlitet när jag springer på två av mina bästa vänner i denna staden. En spontan sittning på konstgräset på Nytorget och en lunchmacka. Det är i sådana stunder jag älskar Stockholm alldeles extra.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s