Avslappnande spahelg

Att gå från ett pressat vardagsliv till att sitta i ett ångande avslappnande bad med havsutsikt tillsammans med sina bästa vänner, kunde inte gått bättre.

Jag var lite ”orolig” att jag inte skulle kunna hinna slappna av under helgen. Jag menar, ena dagen sitter man och skriver på en artikel med axlarna upp till öronen och brottas med en deadline, och i nästa ska man sitta och inte göra någonting.

Men det gick över förväntan. Så fort man förstått vad som erbjöds, och börjat inse att det är okej att vara här och att själva grejen är att inte göra något annat än att basta och bubbla kunde man också tillåta sig själv att bara njuta.. Det var alldeles fantastiskt att få sitta i kokvarmt bad och känna hur kroppen slappnade av i fridfull miljö. Ystad saltsjöbad ligger alldeles idylliskt vid havet. Man ser stranden, man hör vågorna rulla in. Och du, du bara finns. Och tillsammans med dina vänner. Kvalitetstid i ordets rätta bemärkelse.

Men. Jag ska inte sticka under stol med att det kändes oerhört märkligt att springa runt i morgonrock tillsammans med medelåldersmän, äldre kvinnor och ett myller av kärlekspar. Det blir lite krock, när man kikar in i champagnebaren och företagets ledning står och hänger i baren som de brukar göra en och annan fredag i kostym, men nu, står med bara ben, ett par spetsiga badtofflor och en frottebadrock, men beter sig som om de bar kavaj. Att i foajén springa på en och annan middagsgäst,  uppklädda till tårna medan vi, i fuktigt hår har jämt jobb att se till så att inte rocken glider isär. För att inte tala om dem där rocken faktiskt glidit isär.

Men kvalitet är ordet. Hotellet i sin marina stil är otroligt rofyllt och hemtrevligt. Maten var enligt min åsikt fantastiskt god, medan andra lämnade kvar halva förrätten. Man tar med sig en härligt dåsig trötthet och inser att det blir en aning svårt att komma tillbaka till vardagen igen.

Får ordna mig en ansiktsmask och boka massage med en gång.

IMG_1209 IMG_1239 IMG_1230 IMG_1232 IMG_1233 IMG_1214 IMG_1216 IMG_1219 IMG_1224 IMG_1227 IMG_1228 IMG_1238

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s