Tråkmello

Jaha. Andreas Weise och Jessica Andersson till melodifestivalen och årets julklapp blev ett aktivitetsarmband. Hur tråkiga är vi på en skala? Jättetråkiga.

Nej, nästa års startfält i melodifestivalen bjöd inte på några spännande överraskningar. Andreas Johnson vägrar ge upp och avdankade artister, som vi inte hört något ifrån på ett tag, dammar av kavajen en sista gång och försöker slå igenom för den breda massan, genom melodifestivalen. Idol-Molly gör ett försök, liksom Idol-Mariette. Måns Zelmerlöw, Eric Saade, Magnus Carlsson.. De gamla schlagerrävarna…

Ska vi snacka om överraskning blir det vår Hasse ”Får man ta hunden med sig in i himlen”Kvinnaböske Andersson. Tänk att han ville ställa upp. Men till vilken nytta? Så länge han inte har en hund med sig, vilket är föga troligt, tror jag inte att han är aktuell för Eurovision.

Kritina Amparo och det ”nya” pojkbandet JTR som slagit igenom i Australiensiska X-factor, ser jag som mest spännande i dagsläget. Vart den där festivalen är på väg, är frågan.. Den är inte vad den var, och inte vad den blev.. men vem är jag att i november döma ut startfältet. I februari vet vi.

”I Melodifestivalen 2015 kommer röstningen att fungera annorlunda än tidigare. Upplägget blir att det går att sms-rösta 20 gånger på det billigare numret, ringa 20 gånger på det billigare numret samt sms-rösta 20 gånger på Radiohjälpens nummer och ringa 20 gånger på Radiohjälpens nummer.”

”Man kommer kunna rösta sammanlagt 80 gånger på ett abonnemang och tv-sändning”

Frågan är om SVT inte borde vara glada om man fick in 80 röster totalt. Jag skulle gissa att vi inte är så många som ligger i farosonen för att rösta för många gånger. Förutom Andreas Weises mamma då.

http://www.svt.se/melodifestivalen/artister/

hasse-jpgFoto, Henrik Montgomery/TT

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s