Champagne-Alexander

Så har jag vinkat av Alexander. Han är borta igen. Men det var några värdefulla timmar vi fick tillsammans.

Inga måsten, inga planer. Bara strosande. Vi började med ett besök på Östermalms saluhall där ett par starka ostar inhandlades. Vidare till Sabis för att göra buffén komplett. Det var Bruchutto (stavning?) kalkon, salami, potatissallad, frukt, ostar, kex, skagen.. you name it. Och till det. Champagne. Vad annars, när det gäller Alexander?

Vi satt med tre minuters gåshud under Sannas nummer i Eurovision. Det var så snyggt. Hon var så snygg och hon sjöng med en imponerande säkerhet. Man kan inte annat än att sträcka på sig. Vår Sanna. Annars var det ett ganska svagt startfält. Holland däremot. Jäklar Holland, er låt var briljant!

Igår, efter lunch på NK och fika på Chokladfabriken. Ni vet, vi hänger i de tjusigare områdena när Champagne-Alexander är här.. så gick vi till systemet igen. Just det. Champagne-Alexander. Vem står där, om inte idolen Bengt Frithiofsson. Så otroligt passande att stöta på honom där, i hans rätta miljö. Champagne-Alexander behöll utåt sett ett lugn, men inom honom stormade det, det kan jag lova. Ja, jag blev själv ganska imponerad faktiskt. Lugnande nog höll han sig på samma hylla som Alexander.

På kvällen blev vi bjudna på pulled pork av brorsan och Linnea. Mycket, mycket trevligt.

Och idag åkte han alltså igen. Alexander. Det går så vansinnigt fort. Men vi har verkligen tagit vara på tiden – så det har varit värt alltihop. Och det dröjer inte så länge tills vi ses igen..

 

Photo 2014-05-07 15 54 25 Photo 2014-05-06 19 13 50

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s