Stockholm

Att upptäcka nya platser, att se nya gator, nya balkonger. Att gå och handla i en ny livsmedelsaffär. Länge, för att kryddhyllan inte är där du tror. Att se dagen skymma och plötsligt ser allting annorlunda ut. Jag älskar det.

Jag blir så uppfylld. Jag drömmer mig bort. Jag nyper mig i armen. Jag bor här. Jag bor faktiskt här.

Jag ser min framtid på den där balkongen i Vasastan, eller på Östermalm. Jag ser mig själv sitta på den där otroligt fina gourmérestaurangen med mina vänner. Vi äter gott och vi delar en flaska vin. Jag ser mig själv få handla den där fina soffan i inredningsaffären som ser precis ut som vardagsrummet i min inredningstidning. Ambassader och ståtliga byggnader. Kungliga biblioteket. Jag bara älskar den här typen av byggnader. Jag kan inte titta mig mätt. Och där. Där ligger Maximteatern. Jag ska gå dit någon dag. Jag går in och handlar två chokladpraliner i en anrik chokladbutik, där drottning Silvia brukar handla sin choklad. Den ligger på min gata. 

Sedan går jag en promenad på Gärdet med en podcast i öronen. Närmar mig Djurgården, ser vattnet. Här finns alla platser jag älskar på samma ställe. Här är mitt central park, här är mitt London. Här är mitt 5th avenue. Här är Gamlastan och Götgatan. Jag älskar det.

Photo 2013-11-22 15 45 32 Photo 2013-11-23 12 33 53 Photo 2013-11-23 12 44 00

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s