Så ska det låta

Igår kväll var vi på inspelningen av Så ska det låta. Man har ju alltid undrat hur det går till, hur mycket är förutbestämt? hur mycket är fejk? på riktigt? Jag vet. Jag vet preciiiiiis hur det går till.

När vi kom till Stockholms studios möttes vi av marshaller som visade vägen till en bakdörr vilket inte alls liknade ingången till en glammig tv-studio utan snarare  en lastbrygga för långtradarna. Vi fanns mycket riktigt med på listan och fick en varsin ”reserverat”-biljett i handen. Det visade sig att detta var lite tjusigare när de ropade in oss och vi fick gå före alla andra och blev noggrant placerade vid sidan om den ena flygeln. Studion var ganska liten, men dock sig lik, förutom de uppdateringar som gjorts i år. Det är ny programledare och det är vita flyglar. Artisterna visste vi ingenting om – och fick inte veta heller förrän de applåderades in för soundcheck. Och njaa.. jag tror tyvärr inte jag kan säga mer än så…

två och en halv timme tog inspelningen vilken visade sig vara en rejäl blandning av spontant, förutbestämt och kontrollerat. Kalle Moreus som ny programledare var kul. Nej, tävlingsmomenten vet de inget om.. de har däremot betydligt längre betänketid än vad som visas i tv. Sedan kan man justera lite i slutet..

Och nej, Ola Salo var inte gäst, även om jag byggde upp ett litet drömscenario.. ”tänk om det är Ola Salo som kommer in!?”. Det hade nog behövts en första-hjälpen-insats om så varit fallet.

Programmen kommer visas med start i december. Då får vi hålla utkik.

Photo 2013-10-27 19 33 34 Photo 2013-10-27 19 35 26 Photo 2013-10-27 19 53 25

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s